Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljutiti Jose

U svom stilu: Ovo može izjaviti samo Mourinho!

Novinarima s Joseom Mourinhom nikada nije dosadno. Chelseajev menadžer na sebi je svojstven način ponudio osvrt na poraz 2-0 u gostima kod Newcastlea u 10. kolu engleskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Rezultat je posljedica činjenice da jedne momčadi nije bilo na terenu. Kada je tako, obično izgubite. Eto, to je moje objašnjenje rezultata'', rekao je portugalski trener.

''Prvo poluvrijeme zapravo je bilo vrlo lagano za igrati. Imali smo puno prostora i suparnik nas uopće nije pritiskao. No, nismo bili agresivni s loptom i često bismo je odmah izgubili. Bili smo suviše mekani, izostala je agresivnost i intenzitet. Zapravo smo im ponudili 45 minuta prijateljske utakmice. Zasluženo smo izgubili utakmicu. Možda Newcastle nije zaslužio pobjedu, ali mi smo zaslužili poraz!''

Mourinho je priznao da mu je, uzevši u obzir širinu kadra, bilo teško odlučiti se za početni sastav. Na kraju se našalio sa svojim odabirom.

''Napravio sam 11 pogrešaka u izboru sastava. Bilo bi bolje da sam postavio drugih 11 igrača. Imam upravo takav osjećaj kada moja momčad igra ovako loše.

''U redu, naravno da pretjerujem, neki su igrači odigrali normalnu ili dobru utakmicu, ali ja osjećam da sam postavio 11 krivih u sastav. Moram pokušati dokučiti zašto smo ovako loše odigrali ovu utakmicu'', rekao je Mourinho. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider