Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gazda odlučio

U Romi nakon Tottija više nitko neće nositi 'desetku'

Predsjednik Rome James Pallotta potvrdio je kako će klub umiroviti dres s brojem deset nakon što se kapetan i klupska legenda Francesco Totti povuče u igračku mirovinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francesco Totti je upravo upisao 700. nastup u dresu Rome u kojoj je proveo cijelu karijeri i zaštitni je simbol kluba. Upravo njegov dres bit će umirovljen i u budućnosti nijedan igrač više neće moći u Romi dobiti dres s brojem deset.

''Bilo bi sjajno da možemo imati više igrača poput Tottija, De Rossija ili Florenzija, jako cijenim igrače koji su u klubu 10-15 godina. Kada Francesco odluči otići u mirovinu, dres s brojem deset ćemo umiroviti, u to nema nikakve dvojbe'', potvrdio je Pallotta.

Pallotta je progovorio i o novom stadionu kojeg Roma želi napraviti.

''Izgradnja novog stadiona je važna za razvoj nogometa u Italiji. Juventus je to prepoznao i ima krasan stadion, nadam se da će naš projekt pratiti i ostali.''

Pallotta tvrdi da je klub spreman razgovarati i s trenerom Rudijem Garcijom oko produženja ugovora.

''Već smo to spominjali, no Rudiju se ne žuri, spremni smo u bilo koje vrijeme sjesti za stol i razgovarati o toj temi. On je jako sretan ovdje i nema nikakvog razloga da dugo vremena ne ostane na klupi Rome.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider