Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete li se?

U momčadi sezone četvero iz Barce, tri iz Reala, a zanimljiva su i razočaranja

Više od 150.000 čitatelja internetskog izdanja Marce izabralo je najbolju momčad netom završene sezone španjolske Primere. U njoj su četvorica nogometaša Barcelone, trojica iz Real Madrida, te po dvojica iz Atletica i Real Sociedada…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji je golman Belgijanac Thibaut Courtois koji je primio samo 29 golova u 36 utakmica na vratima Atletica. Na bočnim pozicijama su Carlos Martinez (Real Sociedad) desno i Jordi Alba (Barcelona) lijevo, a stoperske pozicije drže Sergio Ramos (Real Madrid) i Iñigo Martinez (Real Sociedad).

Najbolji defenzivni veznjak je Sergio Busquets (Barcelona), a ispred njega su Mesut Özil (Real Madrid) i Andres Iniesta (Barcelona).

Atomski napad čine trojica najboljih strijelaca lige - Lionel Messi (Barcelona), Radamel Falcao (Atletico) i Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Trener godine je, pak, argentinski strateg Atletica Diego Simeone.

Čitatelji su izabrali i momčad najvećih razočaranja sezone. U njoj su, između ostalih, Michael Essien i Kaka iz Real Madrida, te Alex Song i Alexis Sanchez iz Barcelone, a trener je - Jose Mourinho.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider