Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška kriza

Seedorf ostaje: 'Momčad je loše izgrađena'

Predsjednik talijanskog nogometnog diva Milana Silvio Berlusconi demantirao je da je pozicija trenera Clarencea Seedorfa uzdrmana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reagirao je time prvi čovjek ''rossonera'' na izvještaje koji su se u ponedjeljak pojavili u dijelu talijanskih medija i u kojima je sugerirano da će Seedorf će biti jedna od glavnih tema hitnog sastanka koji je sazvao Berlusconi zbog velike krize u kojoj se klub našao.

Milan je izgubio pet od posljednjih šest utakmica, dvije u Ligi prvaka i tri u Seriji A. Corriere dello Sport je u ponedjeljak objavio da bi Seedorf mogao dobiti otkaz ako kod Lazija sljedeći vikend momčad ne ostvari dobar rezultat, a zamijenio bi ga navodno još jedan bivši igrač ''rossonera'' - Filippo Inzaghi.

Berlusconi, međutim, tvrdi da su sve to besmislice i da je 37-godišnji Nizozemac potpuno siguran.

''Seedorf uopće nije tema u klubu. On će ostati trener Milana i sljedeće sezone. Problem je u tome što je današnja momčad jednostavno loše izgrađena'', poručio je Berlusconi u kratkoj izjavi za Sky Sport 24.(TS)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider