Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I trener je pokušao, ali...

U Evertonu imaju gadnih problema s velikim Barcinim talentom

Talentirani nogometaš Barcelone, 19-godišnji napadač Gerard Deulofeu, sljedeće će sezone igrati na posudbi u Evertonu i mogao bi biti veliko pojačanje kluba gdje se još uvijek nalazi i Hrvat Nikica Jelavić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi je krilni napadač proizvod Barcelonine škole, a u prošloj je sezoni, igrajući za B momčad u drugoj španjolskoj ligi, postigao 18 golova i šest puta asistirao. Igrao je i za reprezentaciju Španjolske na Svjetskom U20 prvenstvu, te je zabio dva pogotka.

No, dosta problema imaju s njim u Evertonu, barem na samom početku. Točnije, imaju problema s izgovorom, ali i pisanjem, njegovog prezimena.

Pokušao je tako engleskim novinarima trener Roberto Martinez, inače Španjolac, objasniti kako se točno izgovara prezime mladog napadača, ali je vrlo brzo uvidio da će Englezi s njim imati velikih problema.

Inače, pogriješili su i oni koji su ispisivali igračevo prezime na klupski dres. U službenim dućanima je umjesto prezimena Deulofeu osvanuo natpis - Deufoleu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider