Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Značajne riječi

U Bayernu se naklonili Mandži: 'Bio je - fantastičan!'

Sjajna igra Marija Mandžukića u pobjedi protiv Eintrachta (5:0) oduševila je sportskog direktora Bayerna Matthiasa Sammera koji je posebno nakon utakmice pohvalio hrvatskog nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naš je napadač, podsjetimo, izostavljen iz kadra za nedavnu utakmicu protiv Borussije Mönchengladbach, a objašnjenje iz kluba je bilo da se nije dovoljno zalagao na treninzima. Vraćen je u sastav za dvoboj protiv Stuttgarta u kojem je ušao u igru u drugom poluvremenu, a ove je nedjelje napokon osvanuo i u udarnoj momčadi.

Mandžina osveta: Gol i asist nakon što su mu razbili glavu!

U prvom je poluvremenu izravno asistirao za prvi pogodak Marija Götzea, a nakon njegova udarca glavom, koji je blokirao Alexander Madlung, Franck Ribery je zabio za 2:0. Na koncu se Mario Mandžukić i sam upisao u strijelce, postigao je pogodak za konačnih 5:0 u 89. minuti.

"Mandžukićev odgovor na terenu je bio fantastičan. Uložio je veliki napor u nedjeljnu utakmicu", rekao je Sammer za Sky i dodao:

"Mario je odigrao sjajno prvo poluvrijeme, to je ono što nam je trebalo. Na odličnom je putu i svi smo sretni zbog toga."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider