Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato i tko sudi

U Barceloni sve podređeno Milanu: 'Za ovo živimo!

Nogometaši Barcelone rutinirano su odradili posao protiv Deportiva i pobijedili 2:0, a sada se okreću puno većem ispitu - uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonci u tom susretu imaju zaostatak od dva gola razlike, ali uvjereni su da mogu proći dalje.

''U utorak nas čeka utakmica s puno intenziteta i borbe, a ako želimo proći dalje igrači znaju što im je činiti. Radili smo naporno posljednjih tjedan dana, a sada moramo vjerovati u povratak i moramo dati sve od sebe. Tako se to radi. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da izbacimo Milan'', rekao je Jordi Roura, privremeni trener Barcelone, te otkrio kako će se prije te utakmice konzultirati s trenerom Titom Vilanovom.

Thiago Alcantara također se osvrnuo na utakmicu s Milanom.

''Nismo nervozni i nemamo nikakvu tremu. To su najbolje utakmice koje možemo igrati, žudimo za takvim utakmicama. Milan nam je izazov i svi nestrpljivo čekamo da utakmica počne.''

Inače, utakmicu će suditi 37-godišnji Mađar Viktor Kassai. Ugledni mađarski sudac, djelitelj pravde na finalnoj utakmici Lige prvaka 2011. godine, u kojem je Barcelona na Wembleyju pobijedila Manchester United 3-1. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider