Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne voli ih

U Arsenalu bijesni, Mourinho ih ismijava, ali ove brojke su šokantne

Nakon derbija Arsenala i Chelseaja domaćin je bijesnio na suca Mikea Deana.

'Nula' na Emiratesu zadovoljila je Josea Mourinha, ali ne i Arsenea Wengera koji je izgubio prvo mjesto od Liverpoola.

''Trebali smo pobijediti. Oni su se ovdje došli obraniti i uhvatiti nas iz kontranapada'', rekao je Wenger nakon utakmice.

Uoči derbija navijači Arsenala bojali su se suca Mikea Deana. Radi se o sucu koji kada sudi Arsenalu, pobjeđuje netko drugi, bilo tko. Šokantna je statistika koja veže Deana i Topnike. U 15 utakmica pobijedili su jedan jedini put, iz pet remija i čak devet poraza! To je poražavajućih 6.7% uspješnosti.

Brojke koje su frapantne

Znate li kako stoje ostali s Deanom? Chelsea i Man City 62.5%, Man United 66.7%, Tottenham 50%... Navijačima Arsenala sve je to ipak malo previše.

Ni sinoć nije bilo drukčije. Arsenal nije pobjedio, a Mike Dean propustio je svirati 11-erac kada je Walcotta srušio Willian te oprostio gostima nekoliko grubih startova.

''Bio je penal sto posto kada je Theo Walcott fauliran. Prema mom mišljenju nema sumnje. Ne znam zašto nije suđen'', rekao je Wenger za Sky Sports.

Jose Mourinho, koji inače često voli komentirati odluke sudaca za vrijeme, ali i nakon utakmice, u svom je stilu prokomentirao.

''Znate, oni vole plakati, to je tradicija. Ali ja volim reći, kao što sam i govorio četvrtom sucu, da engleski igrači nikada ne bi isprovocirali takvu situaciju. Igrači iz drugih zemalja, posebice nekih zemalja, imaju to u svojoj krvi'', rekao je Mourinho.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider