Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oVAJ PUT OPREZNO

Trojica na meti Reala: Mandžo na listi želja uz jedan ALI

Španjolci tvrde kako je Real Madrid na listu želja stavio i hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju španjolskog dnevnika El Confidenciala, u Real Madridu pod povećalom drže trojicu nogometaša Bayerna - Tonija Kroosa, Thomasa Müllera i našeg Marija Mandžukića.

Poznato je, međutim, da sva trojica imaju važeće ugovore s aktualnim europskim prvakom, pa u Realu, čak i kao žele spomenute igrače, ne mogu pregovarati s njima bez dozvole Bavaraca.

El Confidencial tvrdi da ''kraljevski klub'' nema nikakvu namjeru ulaziti u sukob s Bayernom, pa će na eventualnom transferu početi raditi isključivo ako njemački div pokaže namjeru da proda nekoga od spomenutih igrača.

Real se zamjerio Bayernovim čelnicima prije nekoliko godina kad je htio dovesti Francka Riberyja na Santiago Bernabeu. Danas Madriđani navodno više ne žele probleme s Bavarcima i djelovat će samo ako od njih dobije zeleno svjetlo.

Mario Mandžukić ima ugovor s Bayernom do 2016. godine, ali sve se češće spominje da će predstojećeg ljeta napustiti München u koji dolazi Robert Lewandowski iz Borussije Dortmund.

El Confidencial navodi i da će Realu za sljedeću sezonu prioritet biti dovođenje centralnog veznjaka, što Mandžukića ipak stavlja u drugi plan.(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider