Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferna bomba

Tresu se Madrid i Barcelona: Ibra želi osvetu u dresu Reala!

Zlatan Ibrahimović spreman je smanjiti svoja osobna potraživanja kako bi prešao iz PSG-a u Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Španjolske stiže priča koja će podignuti na noge vojsku navijača Real Madrida, ali i Barcelone. Prema informacija koji stižu od ljudi bliskih kancelarijama Santiago Bernabeua, napadač PSG-a i švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović preko svojih zastupnika je u kontaktu s Real Madridom.
Ibra, čini se, žarko želi prijeći u Real.

Šveđanin hrvatsko-bosanskohercegovačkog porijekla naložio je svojem menadžeru Mini Raioli da stupi u kontakt s novim trenerom Reala Carlom Ancelottijem. Prema nekim informacijama, navodno se taj sastanak već dogodio. Ancelotti je trenirao Ibru u PSG-u i rado bi ga vidio u svojem novom klubu.

Ibrahimović zarađuje 14 milijuna eura neto u PSG-u, što mu Real nije spreman platiti, ali napadač aktualnog francuskog prvaka navodno je spreman smanjiti svoja potraživanja samo kako bi prešao u redove devetostrukog prvaka Europe.
Podsjećamo da je Ibrahimović u razdoblju od 2009. do 2011. nosio dres najvećeg Realovog rivala Barcelone, koju je napustio nakon sukoba s tadašnjim trenerom katalonskog diva Pepeom Guardiolom, trenutačnim tehnikom Bayerna.

Ibrahimovićev transfer iz milanskog Intera najveći je u povijesti Barcelone. Procijenjeno je da su Katalonci za Ibru iskrcali točno 69.884 milijuna eura, no kako Ibra nije uspio na Camp Nou, to je ujedno najveći financijski promašaj Barce u povijesti, budući da je kasnije prešao u Milan za „samo“ 24 milijuna eura.

Ibra se rastao s Barcom u prilično povišenim tonovima, za njega je to bilo veliko razočarenje, što je opisao u svojoj autobiografskoj knjizi. Mnogi su mišljenja da od tog trenutka sniva osvetu, a u kojem dresu osveta može biti slađa no u onom najljućeg Barcelonina suparnika. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider