Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo radosti u Realu

Trenutak nakon kojeg su i Mourinho i Casillas pukli od smijeha!

Prava pomutnja nastala je na klupi za pričuve španjolskog nogometnog kluba Real Madrida, uoči gostovanja kod Espanyola u sklopu 35. kola Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi su se igrači koji su čekali priliku s klupe za pričuve već smjestili, kada je na upražnjenu stolicu na kraju reda sjeo Portugalac Fabio Coentrao. Iker Cassilas (prvi s desna) i Karim Benzema (drugi) su ga u čuđenju gledali, a potom zajednički došli do zaključka da on uopće nije u sastavu za utakmicu u Kataloniji!

Kada su mu to priopćili, uz naravno salve smijeha, Coentrao na prvu nije mogao vjerovati i mislio je da ga zezaju, no kada je shvatio da zaista nije ni u sastavu za susret zaputio se prema tribinama. Na putu prema tunelu još je za svaki slučaj pitao pomoćnika Karanku, no i ovaj mu je rekao da nije u sastavu.

Istovremeno su na klupu Reala došli još jedan pomoćnik i šef Jose Mourinho, koji je također, kada je čuo što se dogodilo, imao osmijeh od uha do uha.

Koju minutu nakon toga kao posljednji na klupu za pričuvne igrače stigao je "pravi" Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je jasnom gestikulacijom Casillasu i Benzemi objasnio što misli od svom sunarodnjaku.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider