Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvrnuo se na rasplet

Trenerski velikan: 'Barca i Bayern su iznad Borussije i Reala'

U svojoj kolumni za njemački magazin Kicker nekadašnji se trener Borussije Dortmund i Bayerna Ottmar Hitzfeld osvrnuo na rasplet osmine finala Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim pohvale svojim bivšim klubovima na plasmanu u četvrtfinale, aktualni je izbornik švicarske nogometne vrste posebno istaknuo oduševljenje igrom Barcelone koja je pobjedom 4-0 pred svojim navijačima nadoknadila zaostatak 0-2 sa San Sira i izbacila Milan iz natjecanja.

''Moram priznati da nisam očekivao prolaz Barcelone. No, ono što su Lionel Messi i njegovi suigrači prezentirali protiv Milana je bio nogomet iz udžbenika, nogomet iz snova. Kad se Messi kreće s loptom, to izgleda tako jednostavno, a nogomet tako savršeno. Barcelona je u utorak igrala nogomet iz druge dimenzije'', napisao je Hitzfeld.

''Za Bayern i Borussiju je možda nesreća što je glavni favorit ostao u natjecanju, ali ovakva Barcelona povećava atraktivnost natjecanja. Osim toga, smatram da Bayern, pa i Borussia, imaju kvalitetu da se suprotstave španjolskom divu. Bayern vidim na istoj razini s Barcelonom, dok su Borussia i Real Madrid malo niže. Kao neugodnog suparnika svima smatram Juventus koji se u svome sustavu 3-5-2 savršeno brani i napada iz kontri. PSG-u još uvijek nedostaje iskustva za finale. Radi se o dobroj momčadi, ali nedovoljno konstantnoj'', zaključio je njemački stručnjak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider