Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko priznanje

Trener Intera gura Kovu u 'vatru' od prve minute? 'Iznimno je talentiran'

Andrea Stramaccioni održao je konferenciju za novinare na kojoj je još jednom pohvalio mladog Matea Kovačića, te ga najavio kao opciju za start od prve minute protiv Chieva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter u sklopu 24. kola Serie u nedjelju dočekuje Chievo, a dojučerašnji nogometaš Dinama, Kovačić, mogao bi susret započeti od prve minute, nakon što je prošlog vikenda debitirao za talijanskog giganta kao igrač s klupe.

''Mateo Kovačić mogao bi početi od prve minute, no svoj ću početni sastav obznaniti tek netom prije susreta'', rekao je popularni "Strama", te se po tko zna koji put od njegova dolaska osvrnuo na Kovačića:

''Kovačić je iznimno talentiran nogometaš, no moramo mu dopustiti da njegov razvoj ide svojim tokom. Ne smijemo stavljati na njega nikakav pritisak. Iako mu je tek 18, Mateo je vrlo zreo, o čemu govori njegova dosadašnja karijera'', zaključio je Stramaccioni.

Trener Intera nije dobro krenuo u 2013. godinu, te je u sedam utakmica (Serie A i kup) ostvario tek dvije pobjede. No, unatoč tome predsjednik kluba Massimo Moratti iskazao mu je puno povjerenje, na čemu mu je Stramaccioni i zahvalio na spomenutoj konferenciji za novinare. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider