Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na noge Realu

Trener Barcelone najavio 'el clasico': Ovo nam je zadnja šansa!

Uoči velikog nedjeljnog derbija španjolskog nogometa, ogleda između Real Madrida i Barcelone na Bernabeuu, trener katalonskog sastava Gerardo Martino najavljuje da im igra samo pobjeda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri poraza u zadnjih sedam utakmica doveli su Barcelonu u poziciju da za vodećim Realom zaostaju četiri boda 10 kola prije kraja sezone. U slučaju da madridski klub pobijedi u "el clasicu", ta bi prednost narasla na sedam bodova. A kako je Real posljednji put poražen upravo od Barcelone (2-1) u listopadu prošle godine, Martino je svjestan činjenice da bi u tom slučaju bitka za naslov za njih bila izgubljena.

"Mislim da je ovo vjerojatno posljednja prilika koju ćemo imati jer je nakon ove utakmice ostalo samo devet kola do kraja i nije se isto vratiti od jednog boda zaostatka, ili zaostatka od četiri ili sedam bodova", rekao je Martino.

"U ovoj fazi sezone momčadi koje se bore za naslove se previše ne proklizavaju. Mislim da remi nije dobar rezultat za nas. Okolnosti također uvijek indiciraju da li je rezultat dobar ili nije, ali mislim da je jasno da trebao pobijediti u utakmici u nedjelju. Istina je da igramo u gostima gdje nismo igrali dobro, ali isto je tako bilo nekih važnih utakmica u kojima smo igrali dobro. Moramo prije razmišljati o onome što smo napravili u Manchesteru nego u Valladolidu i pokušati težiti toj vrsti izvedbe." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider