Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fellaini u Arsenal?

Transferi: 'Zovu nas iz Chelseaja zbog Cavanija, zvat će opet'

Aurelio De Laurentiis, prvi čovjek talijanskog nogometnog doprvaka Napolija, izjavio je kako trenutačno vodi pregovore s predstavnicima Chelseaja oko prodaje Edinsona Cavanija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već ranije je De Laurentiis naglasio da postoji ozbiljna kombinacija s Cavanijem i Manchester Cityjem, a još su se neki jaki klubovi spominjali kao potencijalni kupci ovog sjajnog Urugvajca koji je u 124 utakmice, otkada je došao u Napoli, u svim natjecanjima zabio čak - 102 pogotka.

''Chelsea želi Cavanija. Zvali su me, a zvat će opet, uskoro'', rekao je De Laurentiis za Radio Marte i priznao da ga takvo što previše ne uzbuđuje:

''Bit ću sretan ako Cavani ostane s nama. On je fenomenalan strijelac i nogometaš. No, ako ode imat ćemo rješenje. Imat ćemo 63 milijuna eura od njegove prodaje, što je mislim dovoljno da riješimo problem njegovog odlaska.''

Arsenal ponudio 26 milijuna eura za Fellainija

Prema napisima nogometnog portala Goal.com Arsenal je prvi lansirao službenu ponudu za belgijskog veznjaka Evertona Marounea Fellainija (25) tešku 26 milijuna eura.Toliko iznosi i odštetna klauzula u Fellainijevom ugovoru i "topnici" su uvjereni kako u sljedećim tjednima mogu kompletirati transfer.

Fellaini je posljednjih mjeseci medijski dovođen u kontekst mogućeg transfera u Chelsea, kao i Manchester United po preuzimanju menadžerske pozicije od donedavnog Evertonovog menadžera Davida Moyesa. No, Arsenal je taj koji je napravio prvi potez.

Menadžer Arsene Wenger ovog ljeta ima na raspolaganju 118 milijuna eura, što predstavlja najveći budžet predviđen za pojačanja u povijesti kluba.

Wenger je dugogodišnji poklonik Fellainija koji je u Everton stigao 2008. iz Standard Liegea za 18 milijuna eura. Njegovim bi dolaskom Arsenal dobio na fizičkoj snazi u veznoj liniji i ondje bi vrlo vjerojatno zaigrao u defenzivnijoj ulozi koju preferira, za razliku od uloge ofenzivnog veznjaka na kojoj je igrao tijekom prošle sezone.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider