Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
12 milijuna dovoljno?

Transferi: Liverpool poslao ponudu Sevilli za Ivana Rakitića

Prema pisanju britanskog Caught Offsidea engleski nogometni Premierligaš Liverpool poslao je 12 milijuna eura tešku ponudu Sevilli za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spomenuti izvor tvrdi da je menadžer "redsa" Brendan Rodgers jako zagrizao za hrvatskog veznog igrača Ivana Rakitića, koji bi trebao pojačati Liverpoolovu sredinu nakon neuspjelih pokušaja s Joeom Allenom i Nurijem Sahinom.

Caught Offside tvrdi da je klub s Anfielda poslao i službenu ponudu Sevilli u visini 12 milijuna eura, što će vjerojatno biti nedostatno za angažiranje ponajboljeg igrača andaluzijske momčadi.

Rakitić (25) je ove sezone u svim natjecanjima nastupio 42 puta, a pritom je bio strijelac 11 pogodaka, te asistent u čak 13 navrata. Hrvatski veznjak ima važeći ugovor sa Sevillom do ljeta 2015. godine, a Transfermarkt.com procjenjuje njegovu vrijednost na 10 milijuna eura.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider