Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomama za Hrvatima

Transferi koji će zatresti Europu: 'Šeici' oduševljeni Modrićem, Real želi Mandžu

Paris SG priprema ponudu za Luku Modrića, dok Real Madrid želi Marija Mandžukića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak hrvatske reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić na radaru je Paris SG-a, pišu španjolski i francuski mediji. Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a, želi pojačati svoju momčad s hrvatskim nogometašem koji ga je oduševio igrama u posljednje vrijeme. U PSG-u nisu sasvim zadovoljni organizatorskim mogućnostima Marca Verrattija te žele u sredini terena tehnički potkovanijeg igrača s boljim pregledom igre.

„Pariški šeici“ navodno su spremni za Modrića ponuditi 45 milijuna eura odštete „kraljevskom klubu“. Budući da je Modrić u međuvremenu postao jedan od ključnih igrača Reala, mala je šansa da će Madrižani „zagristi mamac“. 45 milijuna eura nije svota koja bi zagolicala predsjednika Reala Florentina Pereza. Ako Parižani doista žele Modrića, morat će znatno povećati ponudu. Navodno su u PSG-u svjesni te činjenice i spremni su podebljati inicijalnu cifru, a zna se da imaju gotovo nepresušan izvor financija. Mogao bi to biti transfer koji će zatresti Europu.

Real želi Mandžukića

U španjolskim medijima ponovno se zakotrljala priča o interesu Reala za Marijom Mandžukićem, hrvatskim napadačem u redovima minhenskog Bayerna. „Kraljevi“ žele zaoštriti konkurenciju na mjestu centralnog napadača, a kako je prilično neizvjesno da će u ljetnom prijelaznom roku uspjeti realizirati transfere Sergija Aguera ili Luisa Suareza, okreću se puno vjerojatnijoj opciji. Nakon što se na ljeto Bavarcima priključi Robert Lewandowski, u Realu vjeruju kako će Bayern biti spreman pustiti Mandžukića za pristupačnu odštetu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider