Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od ovog boli glava...

Tottenham šokirao ManUtd: Cijena za Balea? Prava sitnica!

Gareth Bale, 23-godišnji velški reprezentativac i najbolji nogometaš Tottenhama, definitivno bi mogao biti najjača priča ljetnog prijelaznog roka, na kraju aktualne sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niz klubova koji žele Balea je dugačak. Real Madrid, Manchester City, Manchester United i Bayern su oni koji su zasad najžešće zapeli za nogometaša koji je ove sezone postigao čak 21 pogodak u svim natjecanjima.

David Gill, generalni direktor Uniteda, navodno je ovog tjedna razgovarao s kolegom iz Tottenhama, Danielom Levyjem, te je pitao za Baleovu cijenu, a ostao je šokiran kada je dobio odgovor u vidu - dostupan je za 80 milijuna eura.

Tottenham nikako ne želi prodati Balea, a ako se to i dogodi očigledno želi itekako dobro zaraditi na Velšaninu. No, navodno traju pregovori Tottenhama i Balea o produljenju ugovora, te se šuška o novoj petogodišnjoj vjernosti te dvije strane, koja bi od strane Tottenhama bila itekako dobro plaćena.

Navodno su bliski Baleovi prijatelji engleskim tiskovinama potvrdili da Velšanin sigurno neće napuštati White Hart Lane nadolazećeg ljeta ako Tottenham izbori plasman u Ligu prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider