Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na pet godina

Tottenham potvrdio: Lovren ostao bez trenera

Mauricio Pochettino, 42-godišnji argentinski stručnjak, novi je menadžer Tottenhama, potvrdio je londonski klub s White Hart Lanea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pochettino je dao ostavku u Southamptonu, kojeg je vodio u proteklih 16 mjeseci, te je s Tottenhamom potpisao petogodišnji ugovor.

"U pitanju je prestižni klub koji ima fantastičnu povijest. Počašćen sam što sam dobio priliku biti glavni trener tog kluba. Jedva čekam početi raditi s igračima Tottenhama" poručio je Mauricio Pochettino.

U Southampton je ovaj stručnjak stigao u siječnju 2013. godine, zamijenivši Nigela Adkinsa, te je do kraja te sezone uspio osvojiti sa Svecima 14. mjesto u Premierligi. Prošle sezone je primio puno hvalospjeva zbog velikog napretka momčadi i igrača u individualnom smislu. Momčad mu je osvojila osmo mjesto u Premierligi, dok je Tottenham bio šesti.

Tim Sherwood, koji je zamijenio Andrea Villas-Boasa u prosincu prošle godine na dužnosti menadžera, nije uspio ostvariti zacrtane ciljeve kluba i zadržati posao. Nakon njegovog odlaska su Spursi bili u potrazi za novim menadžerom, kojeg su sada pronašli u Pochettinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider