Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrtoglava cifra

Tottenham postavio cijenu za Balea: To mogu platiti dva-tri kluba!

Već je dulje vrijeme poznato da Real Madrid pogotovo, a potiho i minhenski Bayern, žele tijekom ovog ljeta u svoje redove dovesti prvu zvijezdu Tottenhama, 23-godišnjeg Velšanina Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, izgleda da londonski klub čini sve da zadrži svog najboljeg igrača i strijelca unutar svojih zidina i nakon ove sezone, čak i u slučaju da Tottenham ne izbori plasman u Ligu prvaka iduće sezone. Trenutačno se Tottenham bori s Arsenalom i Chelseajom za dvije preostale pozicije koje iz Premierlige vode u to natjecanje.

Arsenal ima 63 boda, Chelsea 61, a Tottenham 58, s tim da Chelsea i Tottenham imaju dvije utakmice manje od Arsenala. Iz prikrajka još vreba i Everton (56 bodova).

Daniel Levy, prvi čovjek Tottenhama, od ranije se pokazao kao krut pregovarač (op.a. prošlogodišnja situacija s Lukom Modrićem), a izgleda kako će biti još tvrđi kada je Bale u pitanju. Naime, The Sun je napomenuo da je Levy odlučio postaviti cijenu za Balea od čak 100 milijuna engleskih funti. Zapravo, to je odgovor Realu i Bayernu da Bale - nije na prodaju.

No, pitanje je što ako netko uistinu bude spreman takav novac izdvojiti za transfer ovog nogometaša? (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider