Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snodgrass za pobjedu

Tottenham pao na Carrow Roadu kod Norwicha

Poraz kod Norwicha 1-0 u 27. kolu Premiershipa veliki je udarac za momčad Tottenhama u borbi za pozicije koje vode u Ligu prvaka iduće sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham sada zaostaje šest bodova za Liverpoolom na četvrtom mjestu, zadnjoj poziciji koja nudi Ligu prvaka iduće sezone. ''Spursi'' su u protekle tri runde osvojili sedam bodova, ali su protiv Norwicha zakazali, te su mogli i uvjerljivije izgubiti, da su domaćini iskoristili neku od odličnih prilika koje su kreirali u završnici ogleda.

Norwichu je za važnu pobjedu u borbi za ostanak u ligi, prvu u zadnjih pet ligaških ogleda, bio dovoljan i jedan pogodak kojeg je u 47. minuti postigao škotski veznjak Robert Snodgrass. Odličnom loptom poslužio ga je Johnson, a Snodgrass je zabio udarcem iskosa s desne strane s ruba kaznenog prostora.

Prekinuo je time niz od 312 minute bez postignutog premierligaškog gola svoje momčadi. (TS) 


Norwich 1-0 Tottenham Hotspur Highlights 23.2... by HDPeak

Premiership, 27. kolo:

Liverpool – Swansea 4-3 (Sturridge 3, 36, Henderson 20, 74 / Shelwey 23, Bony 26, 48 – 11m)

Newcastle – Adton Villa 1-0 (Remy 90+2)

Norwich – Tottenham 1-0 (Snodgrass 47) 

Redoslijed: 1. Chelsea 60, 2. Arsenal 59, 3. Manchester City 57 (-1), 4. Liverpool 56, 5. Tottenham 50, 6. Manchester United 45, 7. Everton 45...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider