Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravo pojačanje

To bi bila kupovina: ManUtd prati igrača koji bi ga itekako pojačao

Prema pisanju ESPN-a, skauti engleskog nogometnog kluba Manchester Uniteda pratili su ovoga tjedna u Dortmundu nastup njemačkog reprezentativca Marca Reusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borussia Dortmund je u sklopu 5. kola skupine F Lige prvaka ugostila Napoli i slavila s 3-1, čime se dovela u situaciju da pobjedom u posljednjem kolu kod Marseillea osigura plasman u nokaut fazu natjecanja. Reus je iz najstrože kazne postigao vodeći pogodak u 11. minuti susreta, da bi posao nakon toga dovršili Jakub Blaszczykowski i Pierre-Emerick Aubemeyang.

ESPN tvrdi da su skauti Uniteda bili na tribinama Signal Iduna Parka i da su pratili njemačkog reprezentativca, koji je ujedno bio asistent kod drugog pogotka. Iako Reusov ugovor vrijedi još tri i pol godine, United će u siječnju pokušati dovesti sjajnog napadača, koji u svom ugovoru, navodno, ima otkupnu klauzulu od 35 milijuna eura.

Reus je tek prije godine i pol dana stigao u dortmundsku Borussiju iz imenjaka iz Mönchengladbacha za 17.1 milijun eura. Ove je sezone u 13 bundesligaških utakmica postigao sedam pogodaka, a po dva je dodao u DFB Pokalu i Ligi prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider