Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavna zvijezda momčadi

Pogledajte Mourinhovu nezgodu u Tajlandu: 'Bolji sam nego prije'

Nogometaši Chelseaja predvođeni novim menadžerom Joseom Mourinhom nalaze se trenutno u Bangkoku u sklopu predsezonske azijske turneje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratnik u Chelseajeve redove Mourinho glavna je zvijezda momčadi i privlači puno pozornosti, a njegova je retorika u drugom mandatu u klubu, barem zasad puno blaža.

''Mislim da su sijede vlasi u mojoj kosi dobar znak. To znači da sam sada bolji nego prije. Mislim da sam bolji jer je iskustvo odigralo veliku ulogu'', rekao je Mourinho koji se prilikom dolaska na press konferenciju spotaknuo i pao po stepenicama: No, ubrzo se pridigao i počeo odgovarati na pitanja.

Prvi mandat u Chelseaju imao je između 2004. i 2007., a otad je vodio Inter i Real prije povratka na Stamford Bridge.

''Proveo sam dvije godine u Italiji, a tri godine u Španjolskoj, gdje sam upoznao različite nogometne kulture i stoga mislim da sam bolji nego prije. Samo želim ostati miran, raditi svaki dan i dati sve od sebe'', rekao je kontroverzni Portugalac koji se po predstavljanju na početku drugog mandata u klubu prozvao "The Happy One", za razliku od 2004. kada je dobio nadimak "The Special One". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider