Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tata' u problemima

Težak udarac za Barcelonu uoči El Clasica

Za prvi ovosezonski "el clasico", dvoboj Barcelone i Real Madrida u Primeri, vjerojatno neće kandidirati standardni stoper katalonskog kluba i reprezentacije Španjolske – Gerard Pique...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerard Pique se u posljednjih mjesec dana žalio na probleme s mišićem zadnje lože, zbog čega je i propustio posljednji ligaški ogled protiv Osasune (0-0).

Čini se da ozljeda nije bila sanirana do kraja, jer je susret u utorak u sklopu 3. kola Lige prvaka u gostima kod Milana (1-1) završio šepajući.

"Gerard Pique je završio utakmicu protiv Milana s osjećajem nelagode u predjelu zadnje lože. Dodatne pretrage su potvrdile da je riječ o istegnuću mišića, zbog čega će u četvrtak i petak raditi po posebnom programu", stoji na klupskoj stranici katalonskog kluba.

Ukoliko se ne uspije oporaviti, trener Barcelone Gerardo "Tata" Martino mogao bi imati velikih problema sa sastavljanjem obrane. Jedini zdravi stoper mu je 22-godišnji neiskusni Marc Bartra, dok su se Carles Puyol i Javier Mascherano tek oporavili od ozljeda.

Utakmica Barcelone i Real Madrida na Nou Campu na rasporedu je ove subote s početkom u 18 sati.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider