Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što mu se dogodilo?

Teški gaf vratara Schalkea: Ovako je skratio muke Mourinhu

Nakon četvrtog kola Lige prvaka Chelsea je stigao nadomak prolaska u osminu finala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skupini E Chelsea je s 3:0 pobijedio Schalke i sada ima devet bodova, dok je drugoplasirani Schalke ostao na šest, uoči posljednjih 180 minuta. Prva dva gola za Chelsea postigao je Samuel Eto'o, a onaj prvi zasigurno će postati hit na društvenim mrežama.

Dugo je momčad Josea Mourinha lomila otpor žilavih gostiju iz Gelsenkirchena, da bi Chelsea - Schalke 1:0 zasvijetlilo na semaforu u 31. minuti, nakon nevjerojatno loše reakcije vratara Time Hildebranda, koji je dugo oklijevao s ispucavanjem jedne lopte, a kad se konačno odlučio, pogodio je Eto'oa koji je ni kriv ni dužan postao strijelac, jer se lopta od njegove noge odbila ravno u mrežu.

Početkom nastavka, u 54. minuti uslijedilo je 2:0, Eto'o je zabio nakon krasnog solo prodora Williana. Eto'o je iz igre izašao u 77. minuti, a zamijenio ga je Demba Ba, koji šest minuta kasnije zaključuje priču pogotkom za 3:0.

Basel - Steaua 1:1 - zabila je najbolja rumunjska momčad pogodak u 17. minuti (Federico Piovaccari) i uz veliku borbenost uspijevala je izdržati nalete Švicaraca sve do 90. minute kada Giovanni Sio poravnava rezultat i zadržava svoju momčad tri boda ispred gostiju iz Bukurešta.

Poredak skupine E:

1. Chelsea 9
2. Schalke 6
3. Basel 5
4. Steaua 2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider