Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javili se iz škole

Teški dani za Falcaa: Varao je, ima 29, a ne 27 godina?

Kolumbijski nogometaš Radamel Falcao trenutno ne proživljava najbolje dane svoje karijere u francuskom prvoligašu Monacu...

Nakon što je Radamel Falcao odigrao očajno u subotu u prijateljskoj utakmici protiv njemačkog Augsburga, iz Kolumbije su stigle glasine da nema 27, već 29 godina! Sjajni je kolumbijski strijelac prema službenim papirima rođen 10. veljače 1986. godine, međutim osnovna škola u kojoj se Falcao obrazovao tvrdi drugačije.

>> Novi poraz bogatog Monaca, Falcao izgubio živce

Kolumbijska škola tvrdi da je bivši strijelac Atletico Madrida rođen dvije godine ranije i da za to imaju dokaz, odnosno njegov upisni list.

Ukoliko je to istina, povlači se pitanje što će se dogoditi s natjecanjima na kojima je Falcao nastupio kao junior, pogotovo 2005. godine kada je predvodio reprezentaciju do zlata na prvenstvu Južne Amerike do 20 godina starosti.

Također, pitanje je i što će Monaco imati za reći ukoliko je za 60 milijuna eura dobio igrača dvije godine starijeg od onog za što se predstavljao.

Zasada se oglasio samo Falcaov otac, koji tvrdi da je samo riječ o pogrešci.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider