Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'I mi smo samo ljudi'

Teška ozljeda jednog od ključnih igrača Juventusa

Claudio Marchisio, 26-godišnji veznjak Juventusa i nogometni reprezentativac Italije, teže se ozlijedio ove nedjelje u domaćem porazu Juventusa protiv Sampdorije (1-2)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj fazi ogleda Marchisio se bez kontakta doslovno srušio na travnjak i to prilikom trka prema lopti. Uhvatio se odmah za desno koljeno i lako je bilo za zaključiti da je riječ o težoj ozljedi.

S obzirom da je Antonio Conte, trener Juventusa, dotad napravio sve tri izmjene Marchisio je čak ostao na terenu do kraja utakmice, ali je ili stajao ili hramljao po travnjaku.

Nešto konkretnije o ozljedi će se znati tek kada Marchisio napravi detaljne pretrage, ali se u Juventusu boje da je njihov standardni član prve postave ozlijedio ligamente koljena i da mu slijedi duga pauza, izražena možda i u nekoliko mjeseci.

Conte: I mi u Juventusu smo samo ljudi

Nogometaši Juventusa su vrlo loše otvorili 2013. godinu. Treći je to poraz Juventusa u prvenstvu ove sezone (Milan, Inter i Sampdoria), te drugi na domaćem travnjaku, a recimo da je prekinuta i serija pobjeda Juventusa koji je slavio u posljednjih šest utakmica na kraju 2012. godine (u svim natjecanjima).


Juventus 1 2 Sampdoria hoofoot... by hoofoot

"I mi smo samo ljudi", rekao je trener Juventusa Antonio Conte i nastavio:

"Neću reći ništa novo kada kažem da smo trebali pobijediti. Uvijek je deprimirajuće kada izgubiš nakon što ti suparnik zabije iz dvije kontre. Napadali smo, bili bolji, ali danas nas nije išlo. No, imamo mladu momčad, ovo je valjda jedna od onih epizoda koje smo morali proći u odrastanju."

Conte je dodao i sljedeće:

"Možda nema potrebe da ovo govorim, ali mislim da je trebalo svirati penal nakon prekršaja na Matriju." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider