Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerujete li mu?

Tata Guardiola: Moj sin previše voli Barcu da bi joj 'krao' igrače!

Otac bivšeg trenera Barcelone Pepa Guardiole, koji od ljeta preuzima vođenje minhenskog Bayerna, otkrio je španjolskim medijima da njegov sin neće u Bavarsku dovoditi nijedog bivšeg igrača iz Katalonije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je objavljeno da će nakon tekuće sezone Guardiola na klupi Bayerna naslijediti Juppa Heynckesa, mnogi su počeli nagađati koga će 41-godišnji španjolski stručnjak dovesti iz Barcelone u München.

Neki su čak išli toliko daleko da su pisali kako će Lionel Messi, osvajač Zlatne lopte četiri godine zaredom, doći u Bayern, ali je taj transfer, kao i sve na relaciji Barcelona-Bayern, odbacio Valenti Guardiola.

"Barcelona je Pepov dom i neće ga razoriti oduzimanjem igrača", rekao je Guardiolin otac, koji ne sumnja u uspjeh svoga sina i u Njemačkoj.

"Vrijeme će pokazati, ali znam da će dati sve od sebe u taj posao i da će to, kao i uvijek, dati ploda", zaključio je za Deportes Cuatro.

Guardiola je kao trener Barcelone u svega četiri godine osvojio nevjerojatnih 14 trofeja! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider