Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Usmeno se dogovorili?

Bomba iz Madrida: 'Real i Bayern usmeno dogovorili transfer Mandžukića!'

Jutros (petak) je Sky Italia objavila priču prema kojoj će menadžer hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, Ivan Cvjetković, ovog vikenda posjetiti dva londonska kluba. Marca pak tvrdi da je Real blizu dogovora s Bayernom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski Sky tvrdi da će Ivan Cvjetković posjetiti klupske prostorije Arsenala i Chelseaja, te da će s predstavnicima dvaju klubova razgovarati o možebitnom ljetnom transferu.

Podsjetimo, Mario Mandžukić je česta tema špekulacija otkako je objavljeno da minhenski Bayern od ljeta pojačava poljski napadač Robert Lewandowski.

Marca je, gotovo u isto vrijeme, objavila tekst u kojem tvrdi da su se klubovi, Real Madrid i Bayern, usmeno dogovorili oko transfera hrvatskog reprezentativca, te da je trener "kraljevskog kluba" Carlo Ancelotti dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje.

Koja je, i da li je uopće ijedna od dvije priče istinita pokazat će vrijeme. Mandžukić je, podsjetimo, prvi topnik njemačke Bundeslige sa 17 pogodaka (nijedan s bijele točke).(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider