Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znaju ga, znaju...

'Talijani su se više puta uvjerili tko je Mario Mandžukić'

Hrvatski nogometaši su definitivno u modi u talijanskoj Serie A. I nije samo u pitanju činjenica što su nedavno tamo dovedeni Mateo Kovačić, Ante Vukušić ili Josip Radošević...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na velikoj cijeni su Luka Modrić i Mario Mandžukić, dvojica hrvatskih nogometaša koji su već dulje vrijeme, možda u konkurenciji još s Ivanom Rakitićem, u najboljoj formi od Štimčevih izabranika.

Nedavno su talijanski mediji prenosili razne izjave koje su govorile da bi uskoro idealna zamjena za Andreu Pirla u Juventusu bio netko poput Luke Modrića. Sada je nešto slično izjavio Simone Perotti, agent FIFA-e, koji je također analizirao stanje u torinskom klubu.

''Napadač kao što je Mario Mandžukić bi bio savršeno pojačanje za Juventus. I Talijani, ili reprezentacija ili klubovi, su se uvjerili više puta koliko je to moćan igrač'', rekao je Perotti, te dodao:

''Kada je u pitanju skorašnji odlazak sa scene Pirla mislim da Juventus ne treba previše analizirati koga kupiti. Pravu zamjenu već sada ima u svojim redovima, a to je Francuz Paul Pogba.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider