Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodio s 40 metara

Talijani se odlučili za najbolji gol u 2012.

Ljubitelji nogometa u Italiji izabrali su pogodak bosanskog nogometaša Miralema Pjanića, na utakmici Lazija i Rome (3-2), najljepšim tijekom 2012. godine u tamošnjoj Seriji A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tom se prilikom Pjanić odlučio za izravan udarac prema suparničkim vratima iz slobodnog udarca, makar je udaljenost bila veća od 40 metara. Vratar Lazija je prije izvođenja slobodnog udarca bio nešto ispred svoje vratarske linije, očekujući ubacivanje Pjanića. Na kraju je vratar uspio tek malo dotaknuti loptu, ali ne i spriječiti pogodak.

U ovom izboru je Pjanićev gol zaslužio preko 33 posto glasova. Na drugo se mjesto plasirao Juventusov napadač Fabio Quaglairella, a na treće najbolji Milanov golgeter Stephan El-Shaarawy.

Inače, Pjanić je tim golom smanjio na 3-2 u 86. minuti, ali Roma nakon toga do boda nije uspjela doći. Isto tako, Roma je nakon tog poraza nanizala šest pobjeda u sedam utakmica. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider