Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kruna karijere?

Talijani oduševljeni hrvatskim stoperom: Žele ga dva kluba Serie A!

Vrlo dobri nastupi Gordona Schildenfelda u dresu Panathinaikosa, ali i hrvatske reprezentacije nisu promakli drugim klubovima. Prema pisanju talijanskih medija, tamošnji klubovi pokazuju interes za njegove usluge...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Schildenfeld je jedan od najstandardnijih igrača Panathinaikosa ove sezone te je upisao 19 nastupa u prvenstvu te jedan u kupu, a odigrao je i vrlo dobrih 35 minuta za Hrvatsku protiv Švicarske.

Dobri nastupi tijekom ove sezone pobudili su pozornost Lazija i Genoe koji prema pisanju TuttoMercattoWeba pokazuju veliki interes za njegove usluge.

Inače, Schildenfeld je igrač pod ugovorom s moskovskim Dinamom, a u Panathinaikosu se nalazi na posudbi. Grci imaju pravo prvokupa njegovog ugovora na kraju sezone, međutim ukoliko se Talijani umiješaju, Schildenfeld bi mogao po prvi put preseliti u Serie A.

Dosad je nastupao u dresu Šibenika, zagrebačkog Dinama, Bešiktaša, Duisburga, Sturma, Eintrachta iz Frankfurta te PAOK-a uz već spomenute moskovski Dinamo i Panathinaikos. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider