Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liverpool zahvatila euforija

Tako to radi pravi kapetan: Evo što je rekao Gerrard nakon devete pobjede zaredom

I nakon devete uzastopne pobjede Liverpoola u engleskoj Premierligi, kapetan Liverpoola Steven Gerrard spušta loptu na zemlju i bježi od euforije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Redsi'' su u nedjelju kao gosti svladali West Ham s 2-1, a oba je pogotka za pobjednike postigao upravo Gerrard s bijele točke. Pet kola prije kraja Liverpool je na prvom mjestu s dva boda više od Chelseaja i četiri od Manchester Cityja koji ima dvije odigrane utakmice manje.

''Još uvijek nisam uvjeren u naslov. Ostale su nam iznimno teške utakmice do kraja, jednu takvu igramo već sljedeći vikend (kod kuće protiv Manchester Cityja). Moramo dati sve od sebe'', poručio je 33-godišnji nogometaš.

Ove je nedjelje protiv West Hama prilično loš posao odradio sudac Anthony Taylor. Najprije je priznao izjednačujući gol ''čekićarima'' nakon evidentnog prekršaja na vrataru ''redsa'' Simonu Mignoletu, a potom je dosudio jedanaesterac za Liverpool iako se činilo da je domaći golman Adrian došao do lopte prije od Jona Flanagana.

''Ova momčad ima veliku odlučnost, karakter i zajedništvo. Osjetili smo sudačku nepravdu, ali trener Brendan Rodgers nam je rekao na poluvremenu da sve možemo promijeniti. Nije bilo vremena da se sažalijevamo, morali smo zasukati rukave i dati dodatnih deset posto od sebe'', dodao je Gerrard. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider