Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U svom stilu

Tako slavi Mourinho: Ma nisam trčao slaviti, nego...

Chelsea je pobjedom 2:0 protiv PSG-a izborio polufinale Lige prvaka, a drugi gol, koji je u 88. minuti zabio Demba Ba, kod korner zastavice slavio je i trener 'bluesa' Jose Mourinho...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nisam išao slaviti kod korner zastavice. Otišao sam reći igrači koje ćemo izmjene napraviti u sudačkoj nadoknadi u posljednje tri minute utakmice jer je način na koji smo igrali bio prerizičan. Želio sam da se Demba Ba i Fernando Torres vrate u obranu'', rekao je Mourinho pa dodao:

Ludilo u Londonu: Demba Ba spasitelj Chelseaja i Mourinha!

''Na početku drugog poluvremena smo napravili puno toga da zabijemo drugi gol, ali nismo ga uspjeli zabiti. Imali smo u nastavku loptu u posjedu, ali nismo mogli do gola. Igrači su znali što moraju učiniti, a ključni potez je odigrao Demba Ba. Mislim da je momčad koja je igrala srcem zaslužila proći dalje.''

Demba Ba je junak Chelseaja, a gol je zabio klizećim startom sa pet metara.

''Sve se dogodilo tako brzo. Vidio sam loptu i nakon toga je bila u golu. Samo sam napravio ono što moram napraviti kada dobijem priliku. Nisam imao prilike ove sezone, ali večeras sam ju iskoristio'', rekao je Ba.

Kapetan John Terry je dodao:

''Svi su sumnjali u nas, ali pokazali smo karakter i borbu te zasluženo prošli dalje'', rekao je Terry. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider