Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se transfer

Sve upućuje na to: Lewandowski 2. siječnja potpisuje za Bayern!?

Poljski nogometni magazin Pilka nozna objavio je kako će napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski 2. siječnja napokon potpisati ugovor za Bayern…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Robert Lewandowski je, podsjetimo, silno želio već ovo ljeto otići u Bayern, ali kako iz Münchena nije na vrijeme stigla ponuda u pisanom obliku, čelnici ''crno-žutih'' su odlučili da će 25-godišnji Poljak i iduće sezone ostati na Westfalenu.

To ujedno znači da će iduće ljeto moći bez odštete otići u Bayern, ali u Borussiji su očito bili skloniji takvom raspletu nego da istodobno puste dvojicu svojih aduta u redove velikog rivala. Ranije je, podsjetimo, na Allianz Arenu prešao Mario Götze za kojeg su Bavarci platiti 37 milijuna eura odštete.

Prema važećim pravilima, Bavarci već u siječnju mogu pregovarati i potpisati ugovor s Lewandowskim koji će početi vrijediti od 1. srpnja. S obzirom da su svi detalji suradnje već dogovoreni, Pilka nozna tvrdi da europski prvaci neće odugovlačiti s potpisom, pa bi već drugi dan nove godine transfer trebao biti potvrđen, a Lewandowski će dobiti ugovor do 2018. godine.

A Pierre-Emerick Aubameyang već se pokazao kao dostajna zamjena...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider