Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Martino zna sastav

Sve spremno za spektakl: 'Ne bojim se Realove nasilne igre'

Uoči velikog večerašnjeg derbija u španjolskom nogometnom prvenstvu između Barcelone i Real Madrida na Camp Nou oglasio se trener domaćima Gerardo Martino...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zadnja dva ligaška "el clasica" podijeljeno je čak 16 žutih kartona i jedan crveni karton. Tada je doduše trener Reala bio Jose Mourinho. Upitan smatra li da bi eventualna "nasilna igra" Reala mogla usporiti njegovu momčadi i zaustaviti Lionela Messija, Martino je rekao:

''Ne, svaka momčad igra sukladno svojim mogućnostima, a sudac je taj koji treba odlučiti. S Paragvajem sam igrao protiv Messija tri puta i nikad ga nismo uspjeli zaustaviti. Sve ovisi o tome ima li svoj dan'', rekao je Martino.

O sastavu za veliki derbi bivši je paragvajski izbornik odlučio još ranije.

''Imao sam postavu spremnu još uoči utakmice protiv Milana. Mijenjao bih ju samo da se nešto dogodilo.''

Za Martina će ovo biti premijerni "el clasico" u karijeri, a odbacio je ulogu favorita u ogledu.

''Ovo će mi biti prva tako velika utakmica u Europi. Iz te perspektive Ancelotti ima više iskustva. Imate klasike posvuda, ali ovaj se prati svuda po svijetu. Veselim mu se i mislim da nema favorita.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider