Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rezultat porazan

Sve je ekstremno: Evo koliko je Mou zaradio i potrošio u Madridu!

Jose Mourinho zaradio je enormnu svotu novca u tri godine na klupi Real Madrida, a osvojio je tek dva važnija trofeja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho broji posljednje dane na klupi Real Madrida. Portugalac je završio „slatki život“ u Madridu i pakira stvari za London. Vrijeme je da sabere konačni račun života u španjolskoj metropoli. Kad su u pitanju trofeji, neće imati previše posla. Od važnijih naslova osvojio je tek po jedno prvenstvo i Kup kralja. Financijski je puno bolje prošao. U tri godine strpao je u džep 45.9 milijuna eura. Luksuzan život nosi svoje pa se nešto od te cifre i potrošilo.

Samo za rentu ultraluksuzne kuće u Pozuelo de Alarcónu, ekskluzivnom predgrađu Madrida u kojem živi španjolska društvena krema, izdvojio je ukupno 700.000 eura, odnosno 20.000 eura mjesečno. Mourinho je u ljeto 2010. uselio u kuću u kojoj je prije njega stanovao slavni pjevač Alejandro Sanz, dobitnik 15 Grammy nagrada za latino glazbu. Kuća je izgrađena prije desetak godina na imanju od 5.000 četvornih metara. Sama kuća ima 1.400 četvornih metara. Portugalski stručnjak uzeo je kuću u najam, ali s opcijom kupnje, što sugerira da je namjeravao ostati u Madridu na duže vrijeme.

Stanovnici ove rezidencijalne četvrti žive pod „staklenim zvonom“. Kompleks je premrežen kamerama i senzorima, podrazumijeva se da sve nadgledaju posebne jedinice osiguranja. Mourinhovi prijatelji tvrde da je bio u dobrim odnosima sa susjedima, posebice bivšim potpredsjednikom Real Madrida Vicenteom Boludom, koji je odstupio nakon dolaska Florentina Pereza. Njihova djeca često su se družila, može se reći da su postali prijatelji. Nedaleko od Mourinha stanuje i Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda Reala, te poznati španjolski političar Alberto Ruiz Gallardón.

Mourinho odlazi s jedne ekskluzivne lokacije na drugu, tamo gdje ga, kako sam kaže, "novinari i navijači vole", iako je donedavno tvrdio da mu to uopće nije bitno. Prije nekoliko mjeseci kupio je kuću u Kengsingtonu, u londonskom distriktu visoke britanske klase, za 4,5 milijun eura. Radi se o kući koja je bila u posjedu vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča, bivšeg i budućeg Mourinhova poslodavca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider