Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne smije više suditi Realu

Suspendiran sudac koji je isključio Cristiana Ronalda!

Sudački tehnički odbor (CTA) pri Španjolskom nogometnom savezu (RFEF) suspendirao je suca Miguela Angela Ayzu Gameza, koji tako neće suditi nijednu utakmicu Primere u sljedeća dva kola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o sucu koji je prošlog vikenda u ligaškom ogledu Athletic Bilbaa i Real Madrida (1-1) pokazao izravan crveni karton Cristianu Ronaldu, zbog čega je dobitnik FIFA-ine Zlatne lopte za 2013. godinu kažnjen s tri utakmice suspenzije. Povrh toga, Ayza Gamezu je zabranjeno suđenje Realovih utakmica do kraja sezone.

Sudac Ayza Gamez kažnjen je jer je na razgovoru sa sudačkom komisijom ponudio različiti razlog za isključenje Ronalda od onog kojeg je naveo u izvještaju nakon utakmice. Nakon susreta je tvrdio da je Portugalca isključio zbog udaranja Iturraspea, a kasnije zbog kontakta s Bilbaovim kapetanom Gurpeguijem.

Real se žalio na kaznu izrečenu Ronaldu, a Žalbeni odbor pri RFEF-u istu bi trebao razmotriti tijekom današnjeg dana. Suspenzija suca koji je izrekao kaznu svakako ide Ronaldu u prilog. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider