Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika ofenziva Napolija

'Susjedi' u akciji: Romi ponuđeno 40 milijuna eura za dvojicu wonderkida

Aurelio De Laurentiis nema problema s financijama, premda još uvijek nije dobio očekivana 63 milijuna eura za Edinsona Cavanija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upravo je toliki iznos u izlaznoj klauzulu fantastičnog Urugvajca, a prije nego netko od zainteresiranih klubova (Chelsea, Manchester City...) ponudi, De Laurentiis je krenuo u "napad" na Romu, te je ponudio 40 milijuna eura za njihova ofenzivca Erika Lamelu i stopera Marquinhosa.

Inače, De Laurentiis je izjavio kako je zainteresiran za još jednog igrača Rome i to napadača Pabla Osvalda, ali o njemu zasad ne razmišlja najozbiljnije. Barem dok je Cavani još uvijek član južnjačke momčadi.

Sjajni 21-godišnji Argentinac Lamela se ove sezone predstavio u odličnom svjetlu, pa je tako postigao 15 pogodaka u 33 prvenstvena nastupa, dok su za Marquinhosa već pitali iz Barcelone i madridskog Reala, te nudili 25, odnosno, 20 milijuna eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider