Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Golema svota

Suluda ponuda Monaca: Valdesu 60 milijuna eura za četiri godine!?

Prema pisanju katalonskog dnevnika Sporta, bogati francuski prvoligaš Monaco spreman je platiti 60 milijuna eura vrataru Barcelone Victoru Valdesu za četverogodišnji ugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je da Valdesu na kraju aktualne sezone istječe ugovor s Barcelonom i da novi nema namjeru potpisati. Postojala je opcija da već ovo ljeto 31-godišnji nogometaš napusti klub u kojem je proveo cijelu karijeru. Monaco se spominjao kao moguća nova destinacija, ali posao na kraju nije realiziran.

No, kako tvrdi Sport, klub iz Kneževine nema namjeru odustati od Valdesa i pripremio mu je ponudu koju mu neće biti lako odbiti. Navodno je spreman iskusnom vrataru isplatiti 20 milijuna eura samo za potpis ugovora, te mu osigurati plaću od deset milijuna eura za svaku od četiri godine suradnje. Već u siječnju će Monaco, kao i ostali zainteresirani klubovi, moći otvoriti pregovore s Valdesom.

Prvi vratar Monaca ove je sezone hrvatski reprezentativac Danijel Subašić, no čini se da će mu sljedeće sezone pozicija biti ozbiljno ugrožena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider