Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lupio i ostao živ

Suluda izjava iz Barce oko Ronalda: Smiješno, ali i žalosno...

U današnje doba svatko ima pravo na vlastito mišljenje, pa tako i Barcelonin direktor Andoni Zubizarreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši vratar Barcelone i španjolske reprezentacije Andoni Zubizarreta je prilikom izricanja svog mišljenja ispao jedan od onih koji nešto kažu, pa ostanu živi. Barcelona je u srijedu slavila protiv Milana u sklopu 4. kola skupine H Lige prvaka s 3-1, a Zubizarreta je nakon susreta rekao:

''Messi (strijelac dvaju pogodaka) je bio sjajan. On je najbolji nogometaš svijeta, a za mene je Cristian Tello bolji od Cristiana Ronalda. Zapravo, svaki je igrač Barcelone bolji od Cristiana Ronalda.''

Pretpostavljamo da je razlog ovakvim izjavama neka psihološka igra s portugalskim reprezentativcem, kojeg je nedavno i predsjednik Međunarodne nogometne organizacije, Sepp Blatter, pokušao diskreditirati.

Međutim, Ronaldo govori na travnjaku. On je u utorak postao najbolji strijelac Lige prvaka u povijesti unutar jedne kalendarske godine, oborivši rekord Barceloninog Lionela Messija.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider