Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Radio je u tišini

Šuker poručio Španjolcima: Modrić može voditi Real Madrid!

Uzvratnu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida iz direktorske lože Old Trafforda gledao je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je nekadašnji napadač Reala mogao na licu mjesta vidjeti učinak igrača utakmice Luke Modrića i njegov sjajan gol dalekometnim udarcem za izjednačenje na 1-1.

''U važnoj utakmici, pod pritiskom i na teškom stadionu smo vidjeli što može. On je izvanredan igrač i zabio je sjajan gol u ključnom trenutku. Dokazao je koliko je dobar, da ima talent i osobnost da preuzme kontrolu momčadi i odvede ju prema pobjedi'', prenosi Šukerove riječi Marca.

''Jako mi je drago zbog njega jer to zaslužuje. Radio je naporno u tišini i ovo je bilo sjajno za njegovo samopouzdanje. Želim mu sve najbolje i da nastavi pokazivati, malo po malo, da ima talent kako bi bio važan igrač u Real Madridu. Utakmice poput one na Old Traffordu pokazuju da može voditi ovu momčad'', zaključio je Šuker. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider