Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponosan na Luku

Šuker nahvalio Modrića i otkrio koga želi za protivnika Reala u četvrtfinalu

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker javio se na telefon novinarki španjolskog AS-a, te ponovno nahvalio igre Luke Modrića, kao i njegove mogućnosti kao igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dobar dan gospodine Šuker. Nazvala sam vas kako bih vas pitala nekoliko pitanja o Modriću i njegovom napretku u posljednje vrijeme.

"On je veliki igrač pred kojim je sjajna budućnost. Dajte mu vremena i strpljenja i vidjet ćete koliko dobar može biti. U Manchesteru su bile samo naznake dobre igre, no može on još i bolje. Ljeto je proveo trenirajući sam, a mentalnu je snagu trošio na borbu protiv predsjednika Tottenhama koji ga nije želio pustiti u Real."

Kako vam se svidio njegov gol Unitedu?

"Bila je to dvostruka sreća za mene. Zabio je Real i to Hrvat. Nadam se da će nastaviti sjajnim igrama i da ćemo Real gledati u finalu na Wembleyju."

Jeste li zadovoljni kao predsjednik HNS-a što danas svi pričaju o Luki Modriću?

"Naravno. Luka je važan igrač naše reprezentacije, a njegov pogodak je važan za naš cjelokupni imidž. Jako mi se sviđa što jedan od naših najboljih igrača igra za najbolju momčad svijeta. To je za mene prava radost."

Čujete li se s Modrićem u slobodno vrijeme?

"Naravno. Na dan utakmice s Unitedom sam bio u hotelu Real Madrida, no nisam ga susreo. Izmjenjujemo poruke, poželim mu sreću prije utakmice, te mu se javim dan nakon utakmice."

Biste li rekli da je Modrić pogotkom Unitedu isplatio 35 milijuna eura koliko ga je Real platio?

"To je jako nepošteno reći. On je veliki igrač i nije bitno koliko je koštao. Ono što je bitno kod igrača jest da navijačima donosi radost i naslove, neovisno koliko košta."

Real je po vašem mišljenju jak?

"Iznimno jak i jača svakog dana. Konačno su došla bolja vremena nakon lošijeg prvog dijela sezone."

Koga bi voljeli u četvrtfinalu?

"PSG."

Zašto?

"Vjerujem da je Real puno bolji, ali i zbog grada koji mi se sviđa (haha)."

Hoćete li ići na utakmicu?

"Obećao sam predsjedniku Florentinu (Perezu) da ću sigurno biti na utakmici u Madridu. To jednostavno ne smijem propustiti. Iz sveg srca želim da Real ove godine osvojio 10. naslov prvaka Europe, zajedno s Lukom Modrićem u sastavu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider