Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Presudit će mentalna snaga

Sudar titana: 'Ogromna utakmica s velikim ulozima'

U utorak je na rasporedu uzvrat polufinala Lige prvaka u kojem minhenski Bayern dočekuje Real Madrid. Španjolci su u prvom susretu slavili s 1-0, no u Bayernu su optimisti uoči uzvrata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi dvoboj između Bayerna i Reala odigran je u Madridu gdje je Real Madrid slavio s 1-0. Madriđane je do pobjede odveo Karim Benzema. Bayernu će trebati barem dva pogotka, iako je Guardiola napomenuo da će mu za prolaz trebati čak tri.

''Zaostajemo 1-0, no još uvijek nije sve riješeno. Svjestan sam da moramo postići barem tri gola za prolaz. Morat ćemo biti puno opasniji na svom travnjaku'', kazao je Guardiola.

 

Gareth Bale je, pak, pozvao na oprez uoči uzvrata na Allianz Areni.

Nedavno je Velšanin imao problema s gripom i zaigrao je tek potkraj prve polufinalne utakmice protiv Bayerna, dok je ligašku utakmicu protiv Osasune u potpunosti propustio. No, za uzvrat protiv Bayerna u Münchenu posve je spreman.

''Osjećam se dobro. Nekoliko sam dana trenirao, a nadam se da ću sutra zaigrati i tome se veselim. Zasad je to bila dobra sezona, ali i dalje ima puno posla. Nismo previše razgovarali o utakmici, ali znamo da je ogromna utakmica s velikim ulozima. Spremni smo dati 100 posto'', rekao je Bale na press-konferenciji uoči utakmice.

Real iz prve utakmice ima prednost 1-0, ali Bale kaže:

''Ne osjećam da smo se već kvalificirali u finale. Čeka nas teška utakmica protiv Bayerna, ali veselimo joj se. Volimo napadati, ali znamo se i braniti. Imamo samopouzdanja. U ovakvom se klubu osjeća očekivanje, ali u momčadi vlada sjajna atmosfera. Osvojili smo Kup kralja i sada želimo učiniti isto u Ligi prvaka. Želimo igrati protiv najboljih momčadi i osvajati naslove.'' (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider