Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajan potez

Subašić skinuo 'zicer' Ibri i spasio Monaco u derbiju

U velikom derbiju 24. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco i Paris St Germain su odigrali bez pobjednika, 1-1 pa je razlika između ova dva klub na ljestvici i dalje pet bodova za pariški sastav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to ogled dviju prvoplasiranih momčadi Le Championnata, prvoplasiranog i aktualnog prvaka PSG-a, te Monaca koji za njima zaostaje pet bodova.

Poveo je PSG vrlo rano, a strijelac je već u osmoj minuti bio Javier Pastore. Poentirao je Argentinac glavom nakon ubacivanja Thiaga Motte iz kornera, a hrvatski vratar Monaca Danijel Subašić (branio je svih 90 minuta) bio je nemoćan.

Rezultat se nije mijenjao sve do pred kraj, točnije do 74. minute kada je nakon ubacivanja s desne strane Thiago Silva u pokušaju da izbije loptu, istu skrenuo u vlastitu mrežu.

U samoj završnici utakmice Zlatan Ibrahimović je imao 'zicer', no  Danijel Subašić je sjajno reagirao i spasio momčad iz Kneževine poraza koji bi praktički riješio pitanje prvaka.

Ovako ostalo je 1-1, pa PSG i dalje imao pet bodova više.(TS/Hina)
 


Monaco 1-1 PSG (Highlights) 09.02 ourmatch.net by ourmatch

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider