Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova sjajna partija

Subašić i Monaco protutnjali Korzikom: Odgođena PSG-ova proslava

U prvoj subotnjoj utakmici 35. kola francuskog Le Championnata nogometaši Monaca odgodili su PSG-ovu proslavu naslova prvaka pobjedom kod Ajaccioa 4:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Monaco, čija je vrata još jednom sjajno čuvao Danijel Subašić, je do visoke pobjede protiv već otpisanog Ajaccioa stigao tek u nastavku susreta, a golijadu je u 53. minuti otvorio bugarski nogometaš Dimitar Berbatov. Isti je igrač u 74. minuti povisio na 2:0, no samo minutu kasnije domaćina je u igru vratio Gadji Tallo.

Rezultat 1-2 nije se mijenjao do 88. minute, kada je Geoffrey Kondogbia zabio na asistenciju strijelca prva dva pogotka. Točku na i Monacovoj pobjedi stavio je Lucas Campos u drugoj minuti sudačke nadoknade.

PSG će u nedjelju, s početkom u 14 sati, imati priliku obraniti naslov, a za to mu je potrebna pobjeda kod davljenika Sochauxa. Trenutno, s utakmicom manje, PSG ima sedam bodova više od Monaca, a do kraja prvenstva preostala su još tri kola, odnosno četiri utakmice za pariški sastav.

 

Le Championnat, 35. kolo:

Ajaccio – Monaco 1:4 (Tallo 75 / Berbatov 53, 74, Kondogbia 88, Campos 90+2)

Redoslijed: 1. PSG 82 (34 utakmice), 2. Monaco 75 (+1), 3. Lille 64, 4. Saint-Etienne 57, 5. Lyon 55, 6. Marseille 53, 7. Bordeaux 48, 8. Reims 45...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider