Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Patio u Liverpoolu'

Suarez se nudi Realu: 46.5 milijuna eura već je spremno

"U Liverpoolu sam patio, a jedino što me interesira jest napredak", nedvosmisleno je Suarez dao znak Madriđanima da krenu u akciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednje vrijeme se ne stišava zanimanje Real Madrida za ovog nogometaša. Navodno je Real spreman ponuditi 46.5 milijuna eura, što je upravo cijena kakvu klub s Anfielda traži za urugvajskog nogometaša.

Recimo da Suarez ima valjani ugovor s Liverpoolom sve do lipnja 2018. godine i da je prošle sezone tijekom 33 utakmice u Premiershipu postigao 23 pogotka, a još je jedanaest puta bio uspješan asistent.

Dosad se Suarez nije previše izjašnjavao gdje se vidi u skoroj budućnosti, ali je ovog vikenda rekao: "Ako dobijem pravu ponudu, koja bi mogla utjecati na moju karijeru, definitivno ću razmisliti što i kako dalje. Znam da su se pojedini klubovi zanimali za mene, ali sve je prepušteno mom menadžeru i on vodi sve", rekao je Suarez i dodao:

"Mene jedino interesira napredovati. Zato sam i napustio Ajax, te došao u Liverpool. Budem li imao pravu ponudu od kluba koji ima ozbiljne ambicije u Ligi prvaka, iduće i idućih sezona, onda sam za odlazak. U Liverpoolu sam patio jer nisam mogao igrati Ligu prvaka", rekao je za Sky Sports Suarez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider