Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ponekad' zna odglumiti

Suarez priznao: Glumio sam da bih iznudio penal!

Urugvajski napadač Liverpoola Luis Suarez konačno je priznao ono što je nogometnoj javnosti poznato već dulje vrijeme - da "ponekad" zna odglumiti nepostojeći prekršaj kako bi pomogao svojoj momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je Suarez rekao kako je pokušao prevariti suca Leeja Masona u listopadu u premierligaškom ogledu protiv Stokea (0-0) na Anfieldu. No, isto tako je odbacio tezu da je namjerno igrao rukom kod postizanja pobjedničkog gola petoligašu Mansfieldu (2-1) u ogledu 3. kola FA Cupa.

''Ne slušam gluposti koje ljudi govore o meni. Optužuju me da varam i da se stalno bacam po šesnaestercu. Ajmo vidjeti: u slučaju kada smo igrali protiv Stokea, primjerice, bili su u pravu. Izmislio sam prekršaj jer je bilo neriješeno, a htio sam pobjedu. Ponekad se na travnjaku zapitam. "Što sam to učinio?" Ali ime Suarez prodaje novine'', rekao je Suarez za Fox Sports Argentina.

''Nedavno sam recimo igrao rukom slučajno i kritizirali su me kasnije jer sam poljubio ruku. Mediji izmišljaju puno stvari o meni jer žele prodati novine. Ja im kažem: Trebali biste više pisati o nogometu, ne drugim stvarima'', objasnio je napadač Liverpoola.

Također je Suarez optužio engleske medije da se lošije odnose prema južnoameričkim igračima.

''Komplicirano je igrati ovdje u Engleskoj. Kao što su Carlitos (Tevez) i Kun (Agüero) već rekli, komplicirano je južnoameričkom nogometašu biti ovdje jer vas tretiraju drugačije nego lokalne nogometaše. Ali oni imaju svoju kulturu i takvi su. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider