Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljeda zadnje lože

Strah se širi Camp Nouom: Messi upitan za 'El Clasico'!

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi propustit će iduće dvije utakmice Barcelone, kao i dva susreta argentinske reprezentacije, zbog ozljede zadnje lože desne noge…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u 7. kolu španjolskog prvenstva u subotu u gostima pobijedila Almeriju 2-0. Lionel Messi zabio je u 21. minuti prvi gol na utakmici, svoj osmi ove sezone u Primeri, ali je osam minuta kasnije zbog ozljede napustio igru.

Različiti medicinski testovi koje je Messi obavio u nedjelju pokazali su ozljedu zadnje lože koja iziskuje pauzu između dva i tri tjedna.

Sigurno je da će Messi propustiti gostovanje svog kluba u Glasgowu kod Celtica u utorak u Ligi prvaka, kao i subotnju utakmicu 8. kola La Lige protiv Valladolida.

Također, neće nastupiti niti za argentinsku reprezentaciju u zadnjim dvjema kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo protiv Perua i Urugvaja, što za njegovu reprezentaciju ipak nije veliki šok, jer je već osigurala odlazak na svjetsku smotru iduće godine u Brazilu.

Messi bi se igranju nogometa mogao vratiti 19. listopada pri gostovanju Barcelone u Pamploni protiv Osasune. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider