Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Prekršaj za zatvor'

Što mu je bilo u glavi? Krvnički start koji nije kažnjen ni prekršajem!

Što li je bilo u glavi nogometašu Wigana Callumu McManamanu kada je divljački startao na protivnika iz Newcastlea Massadio Haidaru?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Faulom za zatvor" poslao je Haidaru u bolnicu s teškom ozljedom ligamenata koljena, pitanje je vremena kad će se vratiti na travnjak i biti onaj stari, a da stvar bude apsurdnija - sudac Mark Halsey ništa nije sudio iako je bio u neposrednoj blizini događaja. Nije svirao čak ni prekršaj!

Nezadovoljni Newcastleovci poludjeli su na tu odluku, pomoćni trener John Carver htio se fizički obračunati s McManamanom, no spriječilo ga je stadionsko osiguranje.

''Bio je to užasan start. Imati igrača koji ide u bolnicu gori je osjećaj nego izgubiti utakmicu'', rekao je trener Newcastlea Alan Pardew.

Trener Wigana Roberto Martinez brani svog igrača.

''Ovo je kontaktni sport i ovakve stvari se događaju. Nije bilo namjere, mi nismo takva momčad. Uostalom, i sudac je bio u savršenoj poziciji da procijeni je li taj start za neku kaznu'', rekao je Martinez i dodao kako će njegov klub kontaktirati Haidarija ukoliko je ozbiljnije ozlijeđen.

Inače, 20-godišnji Haidara je na terenu proveo 14 minuta jer je ušao da zamijeni ozlijeđenog Mathieua Debuchyja.

Wigan je pobijedio u ovom susretu 2:1 i to pogotkom Konea u 90. minuti. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider